Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului cartedresaj.ro cartedresaj.ro este proprietatea SORANPRODUCT SRL, persoana juridica de nationalitate română, cu numr de ordine în Registrul Comerțului J18/665/2016, cod unic de înregistrare fiscală 36476081 (in continuare “cartedresaj.ro” sau “noi“).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului cartedresaj.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Termeni utilizati

Vanzator – cartedresaj.ro sau orice partener de pe platforma cartedresaj.ro.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si/sau care efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la continutul site-ului cartedresaj.ro, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre cartedresaj.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre cartedresaj.ro si acesta, indiferent daca accesul s-a facut prin crearea si utilizarea unui Cont sau prin folosirea site-ului fara crearea unui Cont personalizat.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite– sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Cosul meu – sectiunecare permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web https://cartedresaj.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic; – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului catre Cumparator, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; – date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-a achizitionat Cumparatorul, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre cartedresaj.ro Cumparatorului, indiferent de modalitatea de livrare.

Documente contractuale

1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Politica de vanzare online

1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate cartedresaj.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/ Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel cartedresaj.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa cartedresaj.ro in scris la adresa de e-mail contact(at)cartedresaj.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate mai sus.

2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, cartedresaj.ro isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip „captcha”, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

4. cartedresaj.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care cartedresaj.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

6. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde.

7. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

8. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si cartedresaj.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul cartedresaj.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. cartedresaj.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului cartedresaj.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii cartedresaj.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul cartedresaj.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului cartedresaj.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Exonerarea de raspundere

cartedresaj.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la cartedresaj.ro nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, cartedresaj.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. cartedresaj.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

cartedresaj.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul numarului de telefon 0741 70 78 59 sauadresa de email contact(at)cartedresaj.ro

SORANPRODUCT SRL, lucreaza cu urmatorii parteneri in distribuirea produselor: Nume firmă PIZIAPRODUCT SRL Cod Unic de Înregistrare 38434651 Nr. Înmatriculare J18/1141/2017 Nume firmă NEPRODUCT 94 SRL Cod Unic de Înregistrare 33229281 Nr. Înmatriculare J18/282/2014

DISCLAMER cu privire la cartea „Dresajul câinilor pe înțelesul tuturor” și la celelalte materiale informativ-educative de pe site-ul cartedresaj.ro:

Autorul și editorul cărții/ghidului și a materialelor însoțitoare au depus toate eforturile pentru a le pregăti. Autorul și editorul nu dau garanții cu privire la exactitatea, aplicabilitatea, potrivirea sau exhaustivitatea conținutului acestor materiale educative și a cărții. Informațiile conținute în această carte sunt strict în scopuri educaționale. Prin urmare, dacă dorești să aplici ideile conținute în această carte, îți asumi întreaga responsabilitate pentru acțiunile tale.

Autorul și editorul declină orice garanție (expresă sau implicită), vandabilitate sau adecvare pentru alte scopuri decât cele informative sau educaționale. Autorul și editorul nu vor fi în nici un caz răspunzători față de nicio parte pentru orice daune directe, indirecte, punitive, speciale, incidentale sau pentru alte consecințe care rezultă direct sau indirect din orice utilizare a acestor materiale informativ-educative, furnizate „ca atare” și fără garanții.

Autorul și editorul nu garantează performanța, eficacitatea sau aplicabilitatea informațiilor din această carte în fiecare caz particular. Conținutul cărții are scop informativ și nu poate înlocui un dresaj profesionist. Ca întotdeauna, pentru rezultate eficiente, ar trebui să se solicite sfatul unui dresor competent.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Probleme cu produsul primit

1. Dacă CD-ul pe care l-ați primit apare ca fiind gol, vă rugăm să-l verificați la uncalculator (nu la CD player, DVD player, casetofon etc). Asigurați-vă că aveți instalat un program de citire a fișierelor format pdf, compatibil cu versiunea 1.5, adică Acrobat sau Adobe Reader 6.0 sau versiunile mai noi.

2. În cazul în care calculatorul nu citește CD-ul, sau dacă CD-ul este spart, sau dacă lipsește din colet:

Trimiteți un email la contact@cartedresaj.ro cu denumirea produsului și numărul facturii și vi-l retrimitem în cel mai scurt timp.

3. Ați primit alt produs față de ce ați comandat?

Trimiteți un email la adresă contact@cartedresaj.ro cu numărul facturii și cu următoareleprecizări: ce produs ați primit, precum și ce produs ați comandat și lipsește din colet. După ce facem verificările necesare, veți primi produsul comandat în cel mai scurt timp posibil, fără să mai plătiți transport.

4. Dacă ați plătit mai mult decât trebuia:

Trimiteți un email la adresa contact@cartedresaj.ro cu numărul facturii și suma pe care trebuia să o plătiți. Dacă ați plătit mai mult decât trebuia, după ce facem verificarea, vă restituim diferența prin cont bancar.

Întrebări legate de conținutul produsului achiziționat

Echipa cartedresaj.ro nu poate oferi consultanță și nu poate răspunde la întrebări legate de conținutul produselor (adică al cărții și al celorlalte materialeledigitale). Dacă doriți informații suplimentare sau aveți nelămuriri, trimiteți un e-mail la adresa contact@cartedresaj.ro cu denumirea produsului la care faceți referire, precum și întrebările dvs, iar noi le vom trimite mai departe autorilor, urmând să primiți răspuns în cel mai scurt timp posibil, în funcție de timpul și angajamentele curente ale autorilor.

Returnarea produsului

Conform legii, produsele care prezintă defecte de fabricație sau la care se constată o lipsă de conformitate (de exemplu, cărți cu pagini lipsă, defecte de tipar, CD-uri care nu pot fi citite decalculator), vor fi aduse de noi la starea de conformitate sau înlocuite cu unele similare. Pentru aceste situații, vă rugăm să ne scrieți la contact@cartedresaj.ro. În cazul în care niciuna dintre aceste variante nu este posibilă, produsele vor fi returnate și vi se va rambursa contravaloarea sumei achitate.

Conform legii, cărțile, ghidurile, CD-urile sunt produse supuse reglementărilor legate de drepturile de autor. În cazul lor, returul se poate accepta doar în caz de lipsă de conformitate a produsului fizic, nu din motive de conținut sau de judecată de gust și valoare.

Puteți returna produsele în termen de 14 de zile de la data cumpărării (recomandat în ambalajul original) în condițiile în care nu au suferit deteriorări ulterioare achiziției.

În caz de returnare, vă recomandăm să trimitețiprodusul prin serviciul de transport prin care ați primit coletul, specificând firmei de transport că doriți să primiți banii în sistemul ramburs. Produsul de retur trebuie să fie obligatoriu însoțit de FACTURĂ (în ORIGINAL sau COPIE).

Pentru orice altă problemă, sugestie, recomandare, vă rugăm sa ne contactați pe adresa de e-mail contact@cartedresaj.ro

Comenzile pentru ghid și alte produse indispensabile pentru câini se fac pe site-ul: www.cartedresaj.ro

Contact prin email: contact(at)cartedresaj.ro

Telefon: folositi telefonul afisat pe site.

Program de lucru relatii cu clientii: Luni - Vineri: 08:00 - 16:00.